Digitální fotografie v programu GIMP - Čevela, Lubomír (Computer Press, 2012)
Příručka představuje možnosti grafického editoru GIMP. Ukazuje, jak postupovat krok za krokem při úpravách digitálních fotografií. Určeno amatérským fotografům.