Historie traktorů Zetor : [vývoj, technika, prototypy a unifikované řady] - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (Autosalon (CPress), 2012)
Monografie představuje různé typy traktorů Zetor, jejich vývoj, výrobu a inovace, postavení na domácím a světovém trhu, seznamuje také se životy významných konstruktérů.