Rozdělená srdce - Belitz, Bettina, 1973- (Fragment, 2012)
Dospívající Elisabeth je nevrlá a pořádné otrávená. V Kolíně nechala všechny své přátele, kontakty, celý dosavadní život a nyní musí trčet s rodiči na venkově. Co se jen dá v takovém zapadákově dělat! Ale i městská květinka Ellie najde na novém místě cosi zajímavého. Objeví se totiž Colin, záhadný nepřístupný mladík, ke kterému je Elisabeth neodolatelně přitahována. A na povrch vyplouvají velice zvláštní, magické okolnosti. Zdá se, že v tomto normálním světě existuje i cosi nadpřirozeného. Bytosti, které parazitují na člověku, aby z něj vysáli jeho myšlenky a city a nakonec jej proměnili.