333 tipů a triků pro Zoner Photo Studio : [sbírka nejužitečnějších postupů pro zpracování digitálních fotografií] - Pecinovský, Josef, 1946- (Computer Press, 2011)
Návody a tipy pro práci s nástrojem Zoner Photo Studio, který usnadňuje správu a úpravy digitálních snímků. Příručka nabízí přehledně členěná řešení otázek, které se mohou při zpracování fotografií v tomto programu vyskytnout.