333 tipů a triků pro SEO - Linhart, Jan (Albatros Media a.s., 2013)
Objevte tajemství optimalizace pro vyhledávače a propagace vašeho webu na Internetu! Už nemusíte číst spoustu stránek teorie nebo složitě hledat kusé informace na Internetu, v této knize najdete stručné a konkrétní informace. Zkušení odborníci v knize odhalují tajemství, jak dosáhnout úspěchu v propagaci webu na Internetu, a to formou krátkých článků, které konkrétně odpoví na všechny vaše dotazy nejen ohledně SEO. Sbírka těch nejlepších postupů optimalizace a propagace webů vám pomůže, kdykoliv si nebudete vědět rady, a zároveň vás seznámí s důmyslnými postupy profesionálů. Autoři v knize představí mimo jiné: - Jak vybrat vhodná klíčová slova a kam je umístit - Jak vytvořit mapu webu a k čemu slouží - Jak vybrat správnou doménu či jak na přesměrování - Jak optimalizovat obrázky nebo soubory PDF - Jaké odkazy vedou na moje stránky a jak získat zpětné odkazy - Jak se vyhnout penalizaci ze strany vyhledávačů - Jak dostat zboží ze svého e-shopu do vyhledávače zboží - Jak optimalizovat pro sociální sítě a jak na linkovací služby - Jak zpropagovat web v diskuzích, na blogu nebo PR články - Jak sledovat a měřit návštěvnost webu Ke knize je příloha, určená k samostatnému stažení, obsahující zdrojové kódy k tipům a trikům z knihy, odkazy na služby a programy uvedené v knize a řadu užitečných programů a skriptů popisovaných v tipech a tricích. O autorech: Michal Kubíček je autorem knihy Velký průvodce SEO a přednáší webmasterům a firmám u nás i v zahraničí o internetovém marketingu. Vlastní společnost PRONETmedia spravující weby a e-shopy více než 100 firem z celé Evropy. Jeho blog najdete na www.michalkubicek.cz. Jan Linhart spravuje internetové kampaně více než 50 společnostem z celého světa. Od roku 2005 nabízí své služby pod hlavičkou Linhart.name především v oblasti linkbuildingu a linkbaitingu.