AutoCAD : názorný průvodce pro verze 2010 a 2011 - Spielmann, Michal (Názorný průvodce (Computer Press), 2010)
Příručka seznamuje se všemi důležitými funkcemi grafického programu AutoCad sloužícího ke tvorbě technické dokumentace a k vizualizaci průmyslových projektů.