Fotografika ve Photoshopu : skandální práce s fotografiemi - Siroň, Michal, 1954- (Computer Press, 2012)
Příručka přináší rady a tipy, jak výtvarně upravovat digitální fotografie a s pomocí Photoshopu vytvářet originální fotomontáže, fantaskní obrazy a originální fotografiky.