Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let : kdy to bylo, kde se stalo, medvídě se zatoulalo - Bednářová, Jiřina, 1963- (Dětská naučná edice (Edika). Předškoláci, 2012)
Bohatě ilustrovaná knížka je určena pro společné čtení rodičů s dětmi. Jsou zde jednoduché úkoly k vnímání časové posloupnosti, časového sledu, prostorových představ a pojmenování prostorových vztahů. Publikace rozvíjí osobnost dítěte i v oblasti psaní a kreslení.