Košíkaření z papíru : netradiční materiál, originální výrobky - Čápová, Hana (Dílna nápadů, 2012)
Návody k pletení košíků, obalů na květiny, svícnů a jiných dekoračních předmětů z papíru. Nejdříve je potřeba namotat si ze starých novin ruličky, slepit a namořit, ty tvoří základ veškerého pletení.