Notebook pro úplné začátečníky: vydání pro Windows 8 - Roubalová, Eliška (Albatros Media a.s., 2013)
Uvažujete o koupi notebooku nebo jste si ho již pořídili? Nevíte si rady se základním nastavením, zprovozněním Wi-Fi či se chcete rychle naučit činnosti, které se na notebooku provádí jinak než na stolním počítači? Vše potřebné najdete v knize z edice Pro úplné začátečníky.