Internetový marketing : prosaďte se na webu a sociálních sítích - Janouch, Viktor, 1961- (Computer Press, 2010)
Marketing na Internetu umožňuje změnit tradiční přístupy a využívat veliké možnosti, které Internet nabízí. Příručka poskytuje pohled na problematiku pro pochopení požadavků a podmínek k dosažení úspěchu.