Košíkaření - Ulíková-Kunešová, Lucie, 1973- (Výtvarná dílna (Computer Press), 2007)
Brožurka představuje klasické košíkářské techniky a základní typy vazeb, které lze použít při výrobě drobných dekorativních předmětů z pedigu.