Když vepři zpívaj táhlým pláčem - Bělehrádek, Jindřich, 1959-2002 (Work in progress, 2013)
Posmrtně vydaná antologie z písňových textů a básní nekonvenčního, předčasně zesnulého pražského publicisty a hudebníka.