Kapky otázek - Vránová Zmudová, Stanislava, 1971- (Work in progress, 2013)
Kriminální novela české autorky, v níž se redaktorka lokálních novin ocitá na stopě podivných machinací jedné cestovní agentury. O velmi přímočaré zlo, pokusy o humor, lehké tajemno i náznak romantiky nebude nouze...