AutoCAD 2014 : učebnice - Fořt, Petr, 1968- (Computer Press, 2014)
Učebnice vhodná pro vyučující i studenty středních škol provází obsluhou grafického programu AutoCAD, seznamuje s nejnovější verzí 2014.