Loupežníci = Die Räuber - Schiller, Friedrich, 1759-1805 (Dvojjazyčná kniha pro pokročilé (Edika), 2013)
Klasické německé drama o vzpouře jedince, který byl křivě obviněn a rozhodl se vzít spravedlnost do svých rukou. Upravený text ve dvojjazyčném vydání, doplněný MP3 nahrávkou.