Etická výchova : pro 2. stupeň ZŠ - Svobodová, Monika (Edika, 2013)
Učebnice etické výchovy pro 2. stupeň základních škol byla vytvořena v souladu s RVP a podává základní informace z oblasti etiky, morálky, vztahů k sobě samému, společnosti i k životnímu prostředí.