Manéž informačního věku : kdo uvízl v síti internetu - Pilný, Ivan, 1944- (BizBooks, 2014)
Autoři se ve svých komentářích zaobírají světem počítačů a internetu, který nás dnes provází na každém kroku. Velkou pozornost věnují výhodám a stinným stránkám internetu.