Myšlenkové mapy : probuďte svou kreativitu, zlepšete svou paměť, změňte svůj život - Buzan, Tony, 1942- (BizBooks, 2012)
Myšlenkové mapy jsou obrazovým vyjádřením paprskovitého myšlení. Příručka podrobně vysvětluje, co jsou myšlenkové mapy, a shrnuje jejich význam pro život každého z nás.