Vytváříme e-shop ve WordPressu : pomocí WooCommerce - Beleščák, Dušan (Computer Press, 2014)
Publikace představuje plugin WooCommerce pro tvorbu e-shopu, jeho instalaci a popis nastavení, včetně doporučení z praxe. Dále se věnuje výběru webhostingu, vhodné šablony, české lokalizace, registraci zákazníků, detailnímu nastavení, widgetům apod. Kniha předpokládá pokročilejší znalost redakčního systému WordPress. Text je doprovázen množstvím ilustračních obrázků.