Vývoj aplikací pro Windows 8.1 a Windows Phone - Lacko, Ľuboslav, 1965- (Computer Press, 2014)
Vytváření aplikací pro systém Windows 8.1 na počítačích a tabletech a pro mobilní platformu Windows Phone.