Indie - Filipský, Jan, 1943- (Stručná historie států, 2008)
Přehledné dějiny, politika a náboženství Indie od starověku až do počátku 21. století jsou doplněny základními ekonomickými a kulturními údaji o této rozsáhlé jihoasijské zemi a také informacemi pro turisty.