OSO! : Opravdu správná otázka! : praktikování osobní odpovědnosti v práci a v životě - Miller, John G., 1958- (Motiv Press, 2014)
Text přináší definici opravdu správné otázky (OSO), která může být nástrojem umožňujícím řešení běžných problémů. Tato otázka má začínat slovy "jak" a "co". Knížka se snaží zdůraznit výhody této metody. Autor uvádí příklady její využití v soukromém i pracovním životě.