Vyznejte se v rodinném právu : vybrané kapitoly z nového občanského zákoníku - Ševčík, Ludvík, 1975- (BizBooks, 2014)
Od tohoto data je rodinné právo zařazeno do občasného zákoníku, významnou změnou je také možnost každého upravit si své postavení odlišně od zákonného textu. Výklady a doprovodné příklady se týkají třech oblastí: manželství (sňatek, manželské majetkové právo, rozvod), vztahu dítěte a rodiče (určování rodičů, vzájemná práva a povinnosti, rozvod, výživné) a osvojení (nezletilého i zletilého).