1000 italských slovíček : ilustrovaný slovník - Ferrarová, Miroslava, 1977- (Ilustrovaný slovník (Edika), 2014)
Ilustrovaný slovník znázorňující běžné životní situace, postavy, věci ap. k procvičování italských slovíček určený začátečníkům, zejména dětem.