1000 novořeckých slovíček : ilustrovaný slovník - Pinková, Pavla (Ilustrovaný slovník (Edika), 2013)
Ilustrovaný slovník novořečtiny zahrnující slovní zásobu z nejrůznějších témat a životních situací.