Agilní metody řízení projektů - Šochová, Zuzana (Computer Press, 2014)
Dvojice autorů, která se v oblasti agilních metod pohybuje řadu let a pracuje s nimi denně, vás seznámí nejen s tím, co agilní přístup znamená, ale i jak jej správně nasadit.