Rukověť květových esencí - Devi, Lila (Anag, 2014)
Kniha napsaná odbornicí s dvacetiletou praxí na poli léčby květovými esencemi je encyklopedií o umění tajemné léčivé moci květových esencí. Příručka hlavních květových esencí pomáhá lidem lépe pochopit sebe sama a zároveň získat hlubší povědomí o umění květových esencí. Smyslem knihy je poskytnout praktické informace pro vlastní analýzu a pomoc sobě samému prostřednictvím soustavy těchto „darů ze srdce přírody“.