Kam za vojenskými památkami - Plch, Milan, 1962- (Kam v České republice (CPress), 2014)
Kniha je rozdělena podle jednotlivých oblastí České republiky. V každé oblasti najdeme vojenská muzea, pevnosti, opevnění, památníky na významné bitvy, hrady nebo různé vojenské objekty. Nechybějí ani základní informace o rozhodujících bitvách, které se odehrály na našem území.