Myšlenkové mapy pro děti : efektivní učení - Buzan, Tony, 1942- (BizBooks, 2014)
Další příručka pro děti od sedmi do čtrnácti let vysvětluje, jak tvořivě nakládat s informacemi a vytvářet přehledné myšlenkové mapy.