333 tipů a triků pro Android : [sbírka nejužitečnějších postupů a řešení] - Herodek, Martin (Computer Press, 2014)
Obsahuje triky, které uživatel nenajde v běžném návodu, či rady, jak udělat některou z běžných činností rychleji či efektivněji. Tipy jsou rozděleny do šestnácti tematických kapitol (např. nastavení a přizpůsobení, uživatelské účty, práce s textem, kalendář, internet a mnoho dalšího). Určeno nejen začátečníkům, ale i pokročilým a znalcům (úroveň naznačena ikonkami po straně textu).