Myšlenkové mapy pro studenty : učte se efektivně a nastartujte svou kariéru - Černý, Michal, 1987- (BizBooks, 2014)
Jak lépe psát odborné texty, poznámky z přednášek, zápisky z odborných knih, jak připravovat prezentace, pracovat na projektech a lépe si zorganizovat čas, to vše a mnohem více nabízí kniha autorů, kteří vyučují na Masarykově univerzitě v Brně.