Vyznejte se v pracovním právu : nezbytná příručka každého zaměstnance - Machač, Martin (BizBooks, 2014)
Obsahuje výklad těchto témat: vznik, změna a skončení pracovního poměru, pracovní doba a dovolená, mzda, plat, odměny, náhrada škody. Doplněno otázkami, odpověďmi a konkrétními příklady.