Vyznejte se v paragrafech bydlení : vybrané kapitoly z nového občanského zákoníku - Pšenko, Robert (BizBooks, 2014)
Příručka je zaměřená na otázky nájemního bydlení a bytového vlastnictví. Pro lepší pochopení jsou v textu uvedeny příklady. Práce vychází z právního stavu k 1. 7. 2014.