Zákon smečky. - Hunter, Erin (Albatros, 2014)
Po "Velkém zavrčení" čili zemětřesení zjišťují někteří přeživší psi, že z jejich domů i z celého města zmizeli lidé - jejich "dlouhé packy", které se o ně starali. Každý pes je jiné rasy a jiné povahy. Záleží na všech a zároveň na každém zvlášť, jak se s katastrofou vyrovnají a zda přežijí. Možná jim v tom pomůže samotářský retrívr Štístko, pokud dokáže překonat odpor ke smečkám a "vodítkovým psům". Po sérii o kočičích klanech Válečníci a knihách o putování medvědů je Zákon smečky třetí řadou od autorů, píšících pod pseudonymem Erin Hunter.