Máte na víc! : trénujte svůj mozek - Pilný, Ivan, 1944- (BizBooks, 2014)
Práce vysvětluje, proč je nezbytné trénovat mozek, obsahuje strategie vhodné k řešení problémů, najdeme zde výklady o myšlenkových mapách a jejich využití při komunikaci nebo řízení ostatních lidí, strategie určené k rozvíjení kreativity a také ovlivňování paměti, stručné vysvětlení Silvovy metody vhodné k relaxaci a osvojení si pozitivního myšlení nebo rady, jak ovládat naše emoce a dosáhnout psychické vyrovnanosti. Závěr obsahuje rozhovory se čtyřmi odborníky z různých oblastí, kteří jsou dotazováni na různé problémy související s mozkem.