Hospodářská politika : myšlenky pro dnešek a zítřek - Von Mises, Ludwig, 1881-1973 (Ludwig von Mises Institut, 2014)
Přepisy ekonomických přednášek, které známý americký ekonom pronesl během své návštěvy Argentiny.