Pohádky - Němcová, Božena, 1820-1862 (Albatros, 2014)
Nejznámější klasické pohádky, z nichž se některé dočkaly i filmového zpracování jako např: O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, O princezně se zlatou hvězdou na čele, Princ Bajaja a jiné.