Ulovila jsem ho v buši - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2014)
Další z humorně laděných vyprávění populární autorky přináší úsměvný příběh vztahu české ženy a afrického lovce, doplněný řadou drobných příhod, úvah a vtipných komentářů z všedního ženského života.