Život pod psa. Příběhy o psech, které se vám nebudou líbit. - autorů, kolektiv (Concept 42, 2015)
Věřte, tyto příběhy o psech se vám nebudou líbit. První příběh o tom, na co myslí pes, který svého majitele omrzel. Druhý příběh o tom, že asistenční psi dokážou podpořit svého majitele fyzicky i psychicky. Co ale nedokážou, je bojovat proti nedostatku vůle k životu. Ať už majitel ve svém životě napáchal jakékoli zlo. Třetí příběh o tom, jak se jeden pes stal snadno odstranitelnou překážkou v majetkovém dědickém řízení. Čtvrtý příběh o tom, jak i otrlý šofér bez špetky citu v sobě najde víc rozumu než samozvané zachránkyně psů. Pátý příběh o tom, jak jeden zachráněný pejsek dělal všem okolo život šťastnějším. Šestý příběh o tom, že nikde není psáno, že vir dovezený z nelegálních psích importů nemůže být přenosný na člověka. Sedmý příběh o špatné volbě psího plemene a všem tom, co s tím může a musí souviset. Osmý příběh o psím exkrementu. O soudu a rozsudku, který nikdo nečekal. Devátý příběh o chrtovi inspirovaný neblahým osudem bezpočtu psů, jejichž životem se staly psí dostihy. Desátý zašmodrchaný příběh o jednom psím nedorozumění a dost nepovedeném zásahu pracovnice sociálky. Jedenáctý příběh, který ukazuje, jaké to je, když se tváří v tvář potkáte s tím, kdo vám otrávil nejlepšího kamaráda. A krátká taškařice na závěr, inspirovaná bizarností našich právních předpisů. A mimochodem, při čtení může ukápnout nějaká ta slza. Smutku, dojetí nebo smíchu. Mějte kapesník po ruce.