Zkoušeli jsme všechno! : respektující a klidné výchovné postupy - Filliozat, Isabelle, 1957- (CPress, 2015)
Autorka vás na konkrétních situacích seznámí s myšlenkovými pochody a reakcemi dětského mozku.