Zpověď : z děcáku až na přehlídková mola - Sovadina Kašáková, Veronika, 1989- (CooBoo, 2015)
Autobiografické vyprávění Veroniky Kašákové, která se po dětství v dětském domově dostala ke kariéře modelky i do finále soutěže Česká miss 2014.