Czech for English speakers = Čeština pro anglicky mluvící - Hejtmánková, Jana, 1952- (Edika, 2015)
Jazykový kurz češtiny pro anglicky mluvící cizince - začátečníky, kteří chtějí v krátké době dosáhnout úrovně A1 v Evropském referenčním rámci. Učebnice je určena pro výuku češtiny pod vedením lektora. Komplet tvoří kniha a 1 CD-MP3.