Programujeme WWW stránky pro úplné začátečníky - Mikuľák, Martin (Pro úplné začátečníky, 2011)
Publikace krok za krokem vysvětluje, jak vytvořit kvalitní www stránky, které lze snadno doplnit novými funkcemi a obsahy. Naučí, jak rozšířit stránky např. o propojení s databází, o fotogalerii s automatickou úpravou fotek, jak vytvořit kontaktní formulář, knihu návštěv či administrační zónu pro správu obsahu stránky. Kniha se věnuje jazykům PHP a MySQL a již předpokládá znalosti jazyka (X)HTML a tvorby CSS stylů.