1001 tipů a triků pro SQL - Lacko, Ľuboslav, 1965- (Computer Press, 2011)
Publikace na praktických ukázkách demonstruje možnosti moderních databázových platforem. Tipy jsou rozděleny do tří kategorií: pro začátečníky, pokročilé a znalce. Součástí je CD se zdrojovými kódy a odkazy.