Ruština za 24 dnů - Kaguševa, Marija (Albatros Media a.s., 2015)
Ruština za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Věříme, že pomůže najít motivaci i tzv. věčným začátečníkům.Ve 24 lekcích se naučíte základní gramatiku a osvojíte si slovní zásobu potřebnou v běžné komunikaci. Díky rozmanitým textům přibližujícím obvyklé situace (na nádraží, v hotelu, na nákupu, u lékaře, v bance, s přáteli) budete vědět, jak v dané chvíli reagovat. V infoboxech pak budete průběžně seznamováni s jazykovými zvláštnostmi, místními reáliemi a způsobem života v Rusku. Samozřejmostí jsou také rozmanitá cvičení, díky kterým si lehce zopakujete to, co jste se již naučili.Na bonusové nahrávce ke stažení najdete dialogy namluvené rodilými mluvčími. Můžete jen tak poslouchat nebo přeříkávat text spolu s nimi. Jednoduchou metodou získáte cit pro nový jazyk, naučíte se správně vyslovovat a rozumět rodilým Rusům.Zvládněte základy ruštiny za 24 dnů!