Tainstvennyje istorii o žizni i smerti = Tajemné příběhy o životě a smrti - Podlesnych, Alena, 1972- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2015)
Dvojjazyčné vydání tří mysticky laděných povídek ruských romantických klasiků. Zkráceno a upraveno pro potřeby mírně pokročilých studentů ruštiny. Komplet s CD ve formátu MP3.