Erebos : hra, která zabíjí! - Poznanski, Ursula, 1968- (Fragment, 2013)
Na střední škole v Londýně se šíří podivná hra - Erebos. Zprvu se to tváří jako obyčejná on-line adventura, ale hráče naprosto pohltí. O hře se nesmí navenek mluvit a každý má jen jednu šanci si zahrát. Erebos o hráčích ví všechno, začne jim plnit tajná přání a současně je nutí provádět pochybné úkoly v reálném světě. Šestnáctiletý Nick a jeho spolužáci se do jeho sítí čím dál víc zaplétají, ale s hrou nelze tak snadno přestat.