In the name of revenge = Ve jménu pomsty : dvojjazyčné anglicko-české povídky zpracované podle skutečných příběhů - Kuzmová, Alena, 1956- (Edika, 2013)
Deset krátkých povídek podle skutečných událostí, jejichž námětem jsou různé kriminální činy motivované pomstou. Zrcadlové anglicko-české vydání, doplněné jazykovými cvičeními a CD nahrávkou ve formátu MP3.