Vyznejte se v sousedských sporech : vybrané kapitoly z nového občanského zákoníku - Kincl, Michal (BizBooks, 2014)
Přehled nejčastějších sporů narušujících bezproblémové sousedské soužití a jejich řešení podle nového občanského zákoníku.